Pools 2e jaar(van half A1 tot A1)

Het Pools is een Slavische taal, die vergelijkbaar is met het Tsjechisch en het Slowaaks. De cursus Pools 2e jaar heeft 24 klassikale lessen van 1,5 uur en is het vervolg op de beginnerscursus. In de lessen ligt de focus op de basis van het lezen, schrijven, verstaan en spreken van het Pools. Ook de Poolse cultuur komt aan bod. In de lessen oefent u gelijk met de docent en de medecursisten met het spreken en verstaan van het Pools.

Niveau en instromen
Als u het Pools al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Deze cursus behandelt het lesboek Krok Po KrokuHet aanvullende lesmateriaal wordt tijdens de les door de docent verstrekt.

Donderdag 24 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 329,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Maria) Lukomska
Boeken: Krok po Kroku, A1 werkboek, Krok po Kroku,,Student's Workbook: Volume 1: Level A1/A2 (klik hier voor meer informatie)
M. (Maria) Lukomska
Mevr. (Maria) Lukomska heeft Doctoraalopleiding Duitse taal en letterkunde aan de Universiteit te Warschau gedaan. Sinds 1982 docente Pools aan de Volksuniversiteit en andere instellingen. Tevens beëdigd vertaalster Pools.  De cursussen zijn niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig.