Pools beginners 3 ONLINE

Cursusnummer:
Pools beginners 3 ONLINE

Leerdoelen: De bekende structuur van de methode Krok po Kroku 1 wordt gebruikt om de vaardigheden, kennis van vocabulaire en affiniteit met grammatica te ontwikkelen: de onderwerpen zijn nog steeds vertrouwd en uit dagelijks leven, maar de ervaringen waarin de cusist na afloop van de cursus in het Pools zich kan redden, wat breder: afspraken maken en verplaatsen, het verleden en de toekomstplannen, de reis, noodsituaties zoals aangifte, doktersbezoek, autopech. De cursist die in de les meedoet, woordjes zelfstandig herhaalt en huiswerk maakt (ongeveer 2-3 uur per week), bereikt na afloop van de cursus het niveau A1+/A2 (gevorderde beginner, waystage) volgens het ERK. 

Lesmateriaal
I. Stempek et al., 2013, Krok po Kroku 1, Glossa: Kraków. [leerwerkboek met audiolicentie online] + I. Stempek, M. Grudzień, 2014, Krok po kroku 1, Zeszyt ćwiczeń, Glossa: Kraków [oefenboek voor zelfstandig werk met antwoordbladeren en audiolicentie]. Ongeveer de tweede helft van het boek wordt besproken tijdens de cursus Pools 3.

De materialen zijn beschikbaar in Nederland, maar de prijs valt meer dan twee keer hoger dan het bestellen uit Polen. Bij deze boekhandel kan ook in het Engels besteld en gecommuniceerd worden.

Polski krok po kroku A1. Podręcznik studenta z nagraniami MP3 - Polski krok po kroku - Popularne serie - Księgarnia Poltax.waw.pl

Polski krok po kroku A1. Zeszyt ćwiczeń - Polski krok po kroku - Popularne serie - Księgarnia Poltax.waw.pl