Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 245

Braziliaans Portugees 1

Braziliaans Portugees 1
Cursuscode: 245

Niveau
De cursus is geschikt voor beginners. Als u het Portugees (Braziliaans) al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Na afloop van de cursus heeft u het niveau A0.2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen (voor meer informatie zie https://detaalbrigade.nl/taalniveaus). Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
De lessen behandelen de stof uit de methode “É isso aí!” Basiscursus Portugees van Brazilië. Het lesboek kunt u via de aangegeven link bestellen. Mocht uw cursus onverhoopt niet doorgaan dan kunt u het boek in de originele verpakking en staat retourneren. Het boek is de richtlijn tijdens de cursus, we beluisteren en bespreken ook liedjes en video’s.

Maandag 20 september 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 260,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.Y. (Henna) de Miranda
Boek: “É isso aí“ Basiscursus Portugees van Brazilië (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
H.Y. (Henna) de Miranda
H.Y. (Henna) de Miranda
In Suriname geboren, op de universiteit van Amsterdam biologie gestudeerd en daarna naar Brazilië vertrokken. Na jaren in de jungle te hebben gewoond naar de stad Goiânia in Goiás verhuisd, daar een eigen IT bedrijfje opgezet, maar na ruim dertig jaar in Brazilië gewoond te hebben terug naar Nederland. Naast het IT werk ook altijd lesgegeven in het Nederlands, Braziliaans Portugees en Engels. Nog steeds actief als vertaalster, vertaalrichtingen Nederlands-Portugees, Portugees-Nederlands, Engels-Portugees. Sinds 2015 werkzaam bij de Volksuniversiteit Rotterdam als docente Portugees Braziliaans, omdat het gewoon erg leuk is om les te geven en andere mensen te ontmoeten. Lesgeven, kennis delen met anderen is een passie!