Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 620

Braziliaans Portugees 1: A0.1

Braziliaans Portugees 1: A0.1
Cursuscode: 620

De taalcursus Portugees Braziliaans Beginners deel 1 is geschikt voor beginners en heeft 16 lessen van 1,5 uur. Er wordt aandacht besteed aan de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Interactie met de docent en met elkaar is een belangrijk kenmerk van onze klassikale lessen Portugees-Braziliaans. U oefent dus veel met elkaar.

Niveau beginners 1 A0.1
De cursus is geschikt voor beginners. Als u het Portugees (Braziliaans) al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
De lessen behandelen stof uit het werk- en tekstboek “É isso aí” Basiscursus Portugees van Brazilië,  intro tot en met hoofdstuk 9.

Dinsdag 2 maart 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.Y. (Henna) de Miranda
Boek: “é isso aí“ Basiscursus Portugees van Brazilië (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
H.Y. (Henna) de Miranda
H.Y. (Henna) de Miranda
In Suriname geboren, op de universiteit van Amsterdam biologie gestudeerd en daarna naar Brazilie vertrokken. Na ruim dertig jaar (30) in Brazilie gewoond te hebben terug naar Nederland. Naast het IT werk ook altijd lesgegeven in het Nederlands, Braziliaans Portugees en Engels. Met succes de cursus Juridisch vertalen in Strafzaken bij de SIGV afgerond, vertaalrichting Nederlands-Portugees. Lesgeven, kennis delen met anderen is een passie!