Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 665

Braziliaans Portugees 2: A0.2

Braziliaans Portugees 2: A0.2
Cursuscode: 665

Er wordt aandacht besteed aan  de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Interactie met de docent en met elkaar is een belangrijk kenmerk van onze klassikale lessen Portugees-Braziliaans. U oefent dus veel met elkaar.

Niveau
De cursus is geschikt voor diegene die een cursus A0.1 hebben gevolgd. Als u het Portugees (Braziliaans) al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Tijdens de lessen wordt de stof uit het werk- en tekstboek “É isso aí” Basiscursus Portugees van Brazilië (hoofdstuk 10-20) behandeld.

Dinsdag 16 februari 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.Y. (Henna) de Miranda
Boek: “é isso aí“ Basiscursus Portugees van Brazilië (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
H.Y. (Henna) de Miranda
H.Y. (Henna) de Miranda
In Suriname geboren, op de universiteit van Amsterdam biologie gestudeerd en daarna naar Brazilie vertrokken. Na ruim dertig jaar (30) in Brazilie gewoond te hebben terug naar Nederland. Naast het IT werk ook altijd lesgegeven in het Nederlands, Braziliaans Portugees en Engels. Met succes de cursus Juridisch vertalen in Strafzaken bij de SIGV afgerond, vertaalrichting Nederlands-Portugees. Lesgeven, kennis delen met anderen is een passie!