Portugees Braziliaans 1e jaar(van A0 tot half A1)

De taalcursus Portugees Brazilliaans 1e jaar is geschikt voor beginners en heeft 24 lessen van 1,5 uur. Er wordt aandacht besteed aan  de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Interactie met de docent en met elkaar is een belangrijk kenmerk van onze klassikale lessen Portugees-Braziliaans. U oefent dus veel met elkaar.

Niveau
De cursus is geschikt voor beginners. Als u het Portugees (Braziliaans) al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om met behulp van het lesboek zelf een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
De lessen behandelen stof uit het werk- en tekstboek Novo Avenida Brasil 1. De boeken zijn te koop op de Volksuniversiteit vanaf de start van de cursus tot ongeveer 3 weken daarna.

Maandag 3 februari 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 283,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.Y. (Henna) de Miranda
Boek: Novo Avenida Brasil 1 (klik hier voor meer informatie)
H.Y. (Henna) de Miranda
In Suriname geboren, op de universiteit van Amsterdam biologie gestudeerd en daarna naar Brazilie vertrokken. Na ruim dertig jaar (30) in Brazilie gewoond te hebben terug naar Nederland. Naast het IT werk ook altijd lesgegeven in het Nederlands, Braziliaans Portugees en Engels. Met succes de cursus Juridisch vertalen in Strafzaken bij de SIGV afgerond, vertaalrichting Nederlands-Portugees. Lesgeven, kennis delen met anderen is een passie!