Portugees Braziliaans 3e jaar(van A1 tot half A2)

De taalcursus Portugees Brazilliaans 3e jaar heeft 24 lessen van 1,5 uur. Er wordt aandacht besteed aan de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Interactie met de docent en met elkaar is een belangrijk kenmerk van onze klassikale lessen Portugees-Braziliaans. U oefent dus veel met elkaar.

Niveau
De cursus is geschikt voor mensen die het 2e jaar hebben gevolgd of de taal enigzins beheersen en verder willen leren. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om met behulp van het lesboek zelf een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
De lessen behandelen stof uit het werk- en tekstboek Novo Avenida Brasil 2 en 3. De boeken zijn te koop op de Volksuniversiteit vanaf de start van de cursus tot ongeveer 3 weken daarna.

Maandag 8 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 313,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.Y. (Henna) de Miranda
Boek: Novo Avenida Brasil 2 (klik hier voor meer informatie)
H.Y. (Henna) de Miranda
In Suriname geboren, op de universiteit van Amsterdam biologie gestudeerd en daarna naar Brazilie vertrokken. Na ruim dertig jaar (30) in Brazilie gewoond te hebben terug naar Nederland. Naast het IT werk ook altijd lesgegeven in het Nederlands, Braziliaans Portugees en Engels. Met succes de cursus Juridisch vertalen in Strafzaken bij de SIGV afgerond, vertaalrichting Nederlands-Portugees. Lesgeven, kennis delen met anderen is een passie!