Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 234

Portugees 1

Portugees 1
Cursuscode: 234

De taalcursus Portugees 1 is geschikt voor beginners en heeft 16 lessen van 1,5 uur. Er wordt aandacht besteed aan  de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal Nederlands, maar geleidelijk wordt er telkens meer Portugees gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

Niveau taalcursus Portugees
Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
Hoofdstuk 1 t/m 5 van het werk- en tekstboek Português no Mundo vormen het lesmateriaal. Houd rekening met 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 22 september 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 237,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. W. (William) Gomes de Oliveira
Boek: Português no mundo (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
W. (William) Gomes de Oliveira
W. (William) Gomes de Oliveira
Olá, tudo bem? Ik ben William Gomes de Oliveira. Ik ben docent Engels, Portugees en Spaans en kom oorspronkelijk uit Rio de Janeiro, Brazilië. Daar ben ik afgestudeerd in Engels en Portugees. Ik heb lesgegeven op taalinstituten en aan bedrijven. Sinds 2019 woon ik in Nederland en geef ik Engels op een Middelbare school. Ik geef al bijna 20 jaar met veel plezier les en vind het geweldig om kennis uit te wisselen en er samen van te leren op een leuke en dynamische manier.