Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 704

Portugees 2

Portugees 2
Cursuscode: 704

De taalcursus Portugees 2 is geschikt voor iets gevorderde beginners en heeft 16 lessen van 1,5 uur. Aan bod komen lezen, schrijven, luisteren en spreken van het Portugees. In de lessen is de steuntaal Nederlands.

Niveau taalcursus Portugees
Na afloop van de cursus heeft u niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Als u het Portugees al enigermate beheerst, kunt u wellicht op dit niveau starten. U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Hoofdstuk 11 t/m 20 van het werk- en tekstboek Português no Mundo vormen het lesmateriaal. Houd rekening met 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 9 februari 2022
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 237,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. W. (William) Gomes de Oliveira
Boek: Português no mundo (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
W. (William) Gomes de Oliveira
W. (William) Gomes de Oliveira
Olá, tudo bem? Ik ben William Gomes de Oliveira. Ik ben docent Engels, Portugees en Spaans en kom oorspronkelijk uit Rio de Janeiro, Brazilië. Daar ben ik afgestudeerd in Engels en Portugees. Ik heb lesgegeven op taalinstituten en aan bedrijven. Sinds 2019 woon ik in Nederland en geef ik Engels op een Middelbare school. Ik geef al bijna 20 jaar met veel plezier les en vind het geweldig om kennis uit te wisselen en er samen van te leren op een leuke en dynamische manier.