Spaans 1e jaar(van A0 tot half A1)

De taalcursus  Spaans 1e jaar is gericht op echte beginners. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. De lessen worden gegeven in het Nederlands en u krijgt ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 1, waarvan de hoofdstukken 1 tot en met 6 behandeld worden. De boeken zijn verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Maandag 23 september 2019
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 197,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H. (Inke) Sheikrojan
Boeken: Con Gusto 1 Tekstboek, Con Gusto 1 Werkboek (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
H. (Inke) Sheikrojan
Mevr. (Inke) Sheikrojan, geboren in Suriname, woont sinds 1988 in Nederland. Zij heeft haar 2e graads Spaans (lesbevoegdheid HBO) op de Lerarenopleiding in Utrecht behaald in 1992. Daarna afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Leiden in "Talen en Culturen van Spanje en Latijns-Amerika" in 1996. Volgt momenteel de Vertalersopleiding Spaans in Amsterdam. Geeft ook weleens NT2 aan allochtone vrouwen thuis. Zij geeft sinds 1998 les op de Volksuniversiteit. Geeft vooral met plezier les, afwisselend en belangstellend naar de cursisten toe. Motto: Spaans leren met plezier.