Spaans 1e jaar(van A0 tot half A1)

De taalcursus  Spaans 1e jaar is gericht op echte beginners. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. De lessen worden gegeven in het Nederlands en u krijgt ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 1, waarvan de hoofdstukken 1 tot en met 6 behandeld worden. De boeken zijn verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Dinsdag 28 mei 2019
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 194,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Astrid) Hagemeijer, Mw. H. (Inke) Sheikrojan
Boeken: Con Gusto 1 Tekstboek, Con Gusto 1 Werkboek (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
A. (Astrid) Hagemeijer
Astrid Hagemeijer in 1955 te Den Haag geboren. Drs. Spaanse taal- en letterkunde 1e graads Universiteit van Amsterdam in 1984. Vraagbaak voor de sectie Spaans bij de Volksuniversiteit. Sinds 1984 geef ik diverse Spaanse cursussen bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Bij het lesgeven let ik vooral op sfeer, cultuur, grammatica en communicatief bezig zijn. Spaans (castellano) leren gaat niet vanzelf, maar het is een prachtige taal vol geschiedenis en een prachtig land met heel interessante culturen, en heerlijk eten; de moeite waard om het leren!