Spaans 2e jaar(van half A1 tot A1)

De taalcursus  Spaans 2e jaar is gericht op beginners, die al enige kennis van de taal hebben. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. De lessen worden gegeven in het Nederlands en u moet rekenen op ongeveer 2 tot 3 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 1, waarvan de hoofdstukken 6 tot en met 12 aan bod komen. Het tekst- en werkboek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Maandag 11 februari 2019
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 194,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H. (Inke) Sheikrojan
H. (Inke) Sheikrojan
Mevr. (Inke) Sheikrojan, geboren in Suriname, woont sinds 1988 in Nederland. Zij heeft haar 2e graads Spaans (lesbevoegdheid HBO) op de Lerarenopleiding in Utrecht behaald in 1992. Daarna afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Leiden in "Talen en Culturen van Spanje en Latijns-Amerika" in 1996. Volgt momenteel de Vertalersopleiding Spaans in Amsterdam. Geeft ook weleens NT2 aan allochtone vrouwen thuis. Zij geeft sinds 1998 les op de Volksuniversiteit. Geeft vooral met plezier les, afwisselend en belangstellend naar de cursisten toe. Motto: Spaans leren met plezier.