Spaans 2e jaar(van half A1 tot A1)

De taalcursus  Spaans 2e jaar is gericht op beginners, die al enige kennis van de taal hebben. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. De lessen worden gegeven in het Nederlands en u moet rekenen op ongeveer 2 tot 3 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 1, waarvan de hoofdstukken 6 tot en met 12 aan bod komen. Het tekst- en werkboek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Dinsdag 5 februari 2019
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I.I.L. (Iris) Voskuil
I.I.L. (Iris) Voskuil
Mevr. Iris Voskuil-den Bakker geboren in 1962 te Rotterdam. In 1990 M.O. Spaans tweede graad en in 1996 M.O. Spaans eerste graad in Utrecht. Geeft bij diverse scholen Spaanse les. Sinds 1990 bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Naast aandacht voor de Spaanse taal en grammatica vind ik ook de cultuur een belangrijk onderdeel, waarbij de Spaanse tapas en la musica espanola natuurlijk aan bod komen.