Spaans 2e jaar(van half A1 tot A1)

De taalcursus  Spaans 2e jaar is gericht op beginners, die al enige kennis van de taal hebben. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. De lessen worden gegeven in het Nederlands en u moet rekenen op ongeveer 2 tot 3 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 1, waarvan de hoofdstukken 6 tot en met 12 aan bod komen. Het tekst- en werkboek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Donderdag 14 februari 2019
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 194,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Astrid) Hagemeijer, Mw. M.T. (Mathilde) Penalosa-Kooijman
Boeken: Con Gusto 1 Tekstboek, Con Gusto 1 Werkboek (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
A. (Astrid) Hagemeijer
Astrid Hagemeijer in 1955 te Den Haag geboren. Drs. Spaanse taal- en letterkunde 1e graads Universiteit van Amsterdam in 1984. Vraagbaak voor de sectie Spaans bij de Volksuniversiteit. Sinds 1984 geef ik diverse Spaanse cursussen bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Bij het lesgeven let ik vooral op sfeer, cultuur, grammatica en communicatief bezig zijn. Spaans (castellano) leren gaat niet vanzelf, maar het is een prachtige taal vol geschiedenis en een prachtig land met heel interessante culturen, en heerlijk eten; de moeite waard om het leren!