Spaans 2e jaar(van half A1 tot A1)

De taalcursus  Spaans 2e jaar is gericht op beginners, die al enige kennis van de taal hebben. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. De lessen worden gegeven in het Nederlands en u moet rekenen op ongeveer 2 tot 3 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 1, waarvan de hoofdstukken 6 tot en met 12 aan bod komen. Het tekst- en werkboek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Maandag 4 februari 2019
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.E. (Maria) Palacios Sanchez
M.E. (Maria) Palacios Sanchez
Mevr. (Maria Esperanza) Sánchez is geboren 1954 te Salamanca. Zij heeft een applicatiecursus eigen taal en cultuur gevolg aan de Katholieke Pedagogische Hogeschool West Nederland Pabo Thomas More. Zij heeft voor verschillende instanties Spaanse les gegeven, bv voor diverse gemeente instellingen en bij Instituto Cervantes te Utrecht.