Spaans Intensief 1 (van A0 tot A1)

De taalcursus Spaans Intensief 1 is bedoeld voor beginners die in hoog tempo naar niveau A1 willen. In 17 lessen van 3 uur werkt u aan de taalvaardigheden lezen, schrijven, luisteren en spreken. U moet rekenen op 3 tot 4 uur huiswerk per week.

Na afloop van de cursus heeft u niveau A1 Spaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Behandeld worden het hele les- en werkboek Con Gusto 1.

Dinsdag 18 september 2018
17 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 414,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Astrid) Hagemeijer
Boeken: Con Gusto 1 Tekstboek, Con Gusto 1 Werkboek (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
A. (Astrid) Hagemeijer
Astrid Hagemeijer in 1955 te Den Haag geboren. Drs. Spaanse taal- en letterkunde 1e graads Universiteit van Amsterdam in 1984. Vraagbaak voor de sectie Spaans bij de Volksuniversiteit. Sinds 1984 geef ik diverse Spaanse cursussen bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Bij het lesgeven let ik vooral op sfeer, cultuur, grammatica en communicatief bezig zijn. Spaans (castellano) leren gaat niet vanzelf, maar het is een prachtige taal vol geschiedenis en een prachtig land met heel interessante culturen, en heerlijk eten; de moeite waard om het leren!