Spaans 3e jaar(van A1 tot half A2)

De taalcursus Spaans 3e jaar is voor cursisten die al enige kennis van de taal hebben. Het lezen, schrijven, luisteren en spreken komen aan bod. De voertaal is Spaans, maar ingewikkelde zaken worden in het Nederlands uitgelegd. U moet rekenen op ongeveer 2 tot 3 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus bent u halverwege niveau A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK), een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 2, waarvan de hoofdstukken 1 tot en met 6 aan bod komen. Het tekst- en werkboek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Dinsdag 24 september 2019
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 199,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I.I.L. (Iris) Voskuil
Boeken: Con Gusto 2, werkboek, Con Gusto 2 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
I.I.L. (Iris) Voskuil
Mevr. Iris Voskuil-den Bakker geboren in 1962 te Rotterdam. In 1990 M.O. Spaans tweede graad en in 1996 M.O. Spaans eerste graad in Utrecht. Geeft bij diverse scholen Spaanse les. Sinds 1990 bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Naast aandacht voor de Spaanse taal en grammatica vind ik ook de cultuur een belangrijk onderdeel, waarbij de Spaanse tapas en la musica espanola natuurlijk aan bod komen.