Spaans 3e jaar(van A1 tot half A2)

De taalcursus Spaans 3e jaar is voor cursisten die al enige kennis van de taal hebben. Het lezen, schrijven, luisteren en spreken komen aan bod. De voertaal is Spaans, maar ingewikkelde zaken worden in het Nederlands uitgelegd. U moet rekenen op ongeveer 2 tot 3 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus bent u halverwege niveau A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK), een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 2, waarvan de hoofdstukken 1 tot en met 6 aan bod komen. Het tekst- en werkboek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Donderdag 14 februari 2019
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 217,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Astrid) Hagemeijer, Mw. M.T. (Mathilde) Penalosa-Kooijman
Boeken: Con Gusto 2, werkboek, Con Gusto 2 tekstboek (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
A. (Astrid) Hagemeijer
Astrid Hagemeijer in 1955 te Den Haag geboren. Drs. Spaanse taal- en letterkunde 1e graads Universiteit van Amsterdam in 1984. Vraagbaak voor de sectie Spaans bij de Volksuniversiteit. Sinds 1984 geef ik diverse Spaanse cursussen bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Bij het lesgeven let ik vooral op sfeer, cultuur, grammatica en communicatief bezig zijn. Spaans (castellano) leren gaat niet vanzelf, maar het is een prachtige taal vol geschiedenis en een prachtig land met heel interessante culturen, en heerlijk eten; de moeite waard om het leren!