Spaans 4e jaar(van half A2 tot A2)

De taalcursus Spaans 4e jaar is voor cursisten die het Spaans al enigermate beheersen en in een klassikale cursus hun lezen, schrijven, luisteren en spreken verder willen ontwikkelen. De voertaal is Spaans en u moet rekenen op ongeveer 2 tot 3 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u niveau A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK), een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 2, vanaf hoofdstuk 7. Het tekst- en werkboek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Maandag 11 februari 2019
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.E. (Maria) Palacios Sanchez
Boeken: Con Gusto 2 tekstboek, Con Gusto 2, werkboek (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
M.E. (Maria) Palacios Sanchez
Mevr. (Maria Esperanza) Sánchez is geboren 1954 te Salamanca. Zij heeft een applicatiecursus eigen taal en cultuur gevolg aan de Katholieke Pedagogische Hogeschool West Nederland Pabo Thomas More. Zij heeft voor verschillende instanties Spaanse les gegeven, bv voor diverse gemeente instellingen en bij Instituto Cervantes te Utrecht.