Spaans 4e jaar(van half A2 tot A2)

De taalcursus Spaans 4e jaar is voor cursisten die het Spaans al enigermate beheersen en in een klassikale cursus hun lezen, schrijven, luisteren en spreken verder willen ontwikkelen. De voertaal is Spaans en u moet rekenen op ongeveer 2 tot 3 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u niveau A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK), een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 2, vanaf hoofdstuk 7. Het tekst- en werkboek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Maandag 11 februari 2019
16 lessen van 0 uur en 10 min aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 217,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H. (Inke) Sheikrojan
Boeken: Con Gusto 2 tekstboek, Con Gusto 2, werkboek (klik hier voor meer informatie)
H. (Inke) Sheikrojan
Mevr. (Inke) Sheikrojan, geboren in Suriname, woont sinds 1988 in Nederland. Zij heeft haar 2e graads Spaans (lesbevoegdheid HBO) op de Lerarenopleiding in Utrecht behaald in 1992. Daarna afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Leiden in "Talen en Culturen van Spanje en Latijns-Amerika" in 1996. Volgt momenteel de Vertalersopleiding Spaans in Amsterdam. Geeft ook weleens NT2 aan allochtone vrouwen thuis. Zij geeft sinds 1998 les op de Volksuniversiteit. Geeft vooral met plezier les, afwisselend en belangstellend naar de cursisten toe. Motto: Spaans leren met plezier.