Spaans 5e jaar(A2 tot half B1)

De taalcursus Spaans 5e jaar is voor gevorderden die zich verder willen ontwikkelen in het lezen, schrijven, spreken en verstaan van het Spaans met deze klassikale cursus van 16 lessen. U moet rekenen op ongeveer 2 tot 3 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus bent u halverwege niveau B1 volgens het Europees Referentiekader (ERK), een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 3, waarvan de hoofdstukken 1 tot en met 6 aan bod komen. Het tekst- en werkboek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Maandag 23 september 2019
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 219,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M.E. (Maria) Palacios Sanchez
Boek: Con Gusto 3 Tekst/ werkboek (klik hier voor meer informatie)
M.E. (Maria) Palacios Sanchez
Mevr. (Maria Esperanza) Sánchez is geboren 1954 te Salamanca. Zij heeft een applicatiecursus eigen taal en cultuur gevolg aan de Katholieke Pedagogische Hogeschool West Nederland Pabo Thomas More. Zij heeft voor verschillende instanties Spaanse les gegeven, bv voor diverse gemeente instellingen en bij Instituto Cervantes te Utrecht.