Spaans 6e jaar(half B1 tot B1)

De taalcursus Spaans 6ee jaar is voor gevorderden die zich verder willen ontwikkelen in het lezen, schrijven, spreken en verstaan van het Spaans met deze klassikale cursus van 16 lessen. U moet rekenen op ongeveer 2 tot 3 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus bent u op niveau B1 volgens het Europees Referentiekader (ERK), een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Op dit niveau kunt u accurate zinnen maken en vrijwel alle woorden goed uitspreken. Ook kunt u simpele teksten schrijven over onderwerpen waar u mee bekend bent.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 3 vanaf hoofdstuk 7 tot het einde. Het tekst- en werkboek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit vanaf het begin van de cursus tot ongeveer 3 weken na de start.

Dinsdag 5 februari 2019
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 215,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I.I.L. (Iris) Voskuil
Boek: Con Gusto 3 Tekst/ werkboek (klik hier voor meer informatie)
I.I.L. (Iris) Voskuil
Mevr. Iris Voskuil-den Bakker geboren in 1962 te Rotterdam. In 1990 M.O. Spaans tweede graad en in 1996 M.O. Spaans eerste graad in Utrecht. Geeft bij diverse scholen Spaanse les. Sinds 1990 bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Naast aandacht voor de Spaanse taal en grammatica vind ik ook de cultuur een belangrijk onderdeel, waarbij de Spaanse tapas en la musica espanola natuurlijk aan bod komen.