Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 246

Spaans 9: B1

Spaans 9: B1
Cursuscode: 246

De taalcursus Spaans 9e jaar is gericht op gevorderden die niveau B2 willen bereiken. De cursus is volledig in het Spaans en u moet rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Na afloop van de cursus heeft u het niveau B2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een brede woordenschat, kunt discusussieren over ingewikkelde zaken en gedetailleerde teksten begrijpen. Het cursusmateriaal wordt op de eerste les bekendgemaakt.

Lesmateriaal:

Aula Internacional 3

Dinsdag 22 september 2020
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 252,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Astrid) Hagemeijer
Boek: Aula Internacional 3 (klik hier voor meer informatie)
11:00 - 12:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
A. (Astrid) Hagemeijer
A. (Astrid) Hagemeijer
Astrid Hagemeijer in 1955 te Den Haag geboren. Drs. Spaanse taal- en letterkunde 1e graads Universiteit van Amsterdam in 1984. Vraagbaak voor de sectie Spaans bij de Volksuniversiteit. Sinds 1984 geef ik diverse Spaanse cursussen bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Bij het lesgeven let ik vooral op sfeer, cultuur, grammatica en communicatief bezig zijn. Spaans (castellano) leren gaat niet vanzelf, maar het is een prachtige taal vol geschiedenis en een prachtig land met heel interessante culturen, en heerlijk eten; de moeite waard om het leren!