Bestellijst

Geen bestellingen

Spaans Conversatie, B1 en B2

De cursussen Spaans conversatie tellen 24 lessen van 1,5 uur. De lessen leert u om  beter  gesprekken te voeren in het Spaans, grammatica speelt daarbij een aanvullende rol. 

Niveau 
De niveau-aanduidingen B1 en B2 geven een globale indicatie. Cursisten die iets onder of boven het aangegeven niveau zitten, kunnen deelnemen.

Open dag
Op de Open Dag kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en de lesboeken inkijken.

Spaans conversatie B1 en cultuur 24 x op Ma. 23-09-2019 18:45 - 20:15
Spaans conversatie B1 en cultuur 24 x op Di. 24-09-2019 11:15 - 12:45

Niveaus en instromen
De cursussen zijn ingedeeld aan de hand van de aanduidingen A0, A1, B1, B2, C1 en C2 volgens het Europees Referentiekader (ERK). Als u uw eerder een taalcursus heeft gedaan, weet u hiermee op welk niveau u bij onze taalcursussen Spaans kunt instromen.

Twijfelt u welk niveau het beste bij u past? U bent van harte welkom om de lesboeken te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
In onze taalcursussen Spaans werkt u met de lesmethode Con Gusto. De cursussen hebben een tekst- en werkboek en u doet twee leerjaren met een boek. De boeken  zijn te koop op de Volksuniversiteit van eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.