Bestellijst

Geen bestellingen

Spaans Examentraining Dele A1 en A2

Nieuw in ons aanbod van cursussen Spaans is de Examentraining voor DELE1 op niveau A1 en DELE2 op niveua A2. DELE is een internationaal erkend diploma van de Spaanse Staat, waarmee u uw opleiding Spaans op andere plaatsen kunt voortzetten. Het is een korte intensieve training van 7 weken. 

Toets
Om deel te nemen moet u eerst een schriftelijke niveautoets doen. Kom naar de Volksuniversiteit voor de toets en reken erop dat u 45 minuten bezig bent. U hoeft geen afspraak te maken. 

Open dag
Op de Open Dag kunt u met de docenten uw niveau bespreken, vragen stellen en de lesboeken inkijken. 

Spaans Dele A2 14 x op 12-02-2019 18:30 - 20:30

Niveaus en instromen
De cursussen zijn ingedeeld aan de hand van de aanduidingen A0, A1, B1, B2, C1 en C2 volgens het Europees Referentiekader (ERK). Als u uw eerder een taalcursus heeft gedaan, weet u hiermee op welk niveau u bij onze taalcursussen Spaans kunt instromen.

Twijfelt u welk niveau het beste bij u past? U bent van harte welkom om de lesboeken te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
In deze taalcursussen Spaans werkt u met het boek; Las claves del nuevo, dele A2 en Las claves del nuevo, dele A1.  

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.