Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 261

Spaans 1

Spaans 1
Cursuscode: 261

De taalcursus Spaans 1 is gericht op echte beginners. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. De lessen worden gegeven in het Nederlands, met geleidelijke overgang, waar mogelijk, naar het Spaans. Ongeveer 1,5 uur huiswerk, met de aanbeveling het huiswerk maken over de week te verdelen.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau A0.1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken. Je kan informatie over jezelf met anderen uitwisselen, vragen waar iemand woont, vertellen waar je woont en, vertellen over je familie, bestellen in een café of in een restaurant, een plaats beschrijven, de weg vragen/wijzen, kloktijden en dagindeling.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 1 (nieuw), het tekstboek en het werkboek. Tijdens deze cursus worden hiervan de hoofdstukken 1 t/m 6 behandeld.

Donderdag 23 september 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 14:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 214,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E. (Esther) Diaz Verdes-Montenegro
Boeken: Con Gusto 1 nieuw tekstboek, Con Gusto nieuw werkboek deel 1 (klik hier voor meer informatie)
14:30 - 16:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
E. (Esther) Diaz Verdes-Montenegro
E. (Esther) Diaz Verdes-Montenegro
Docente Spaans sinds 1991, geboren in Madrid (Spanje), HBO opleiding leraar Spaans in Utrecht, examinator van DELE (Instituto Cervantes). “Voor mij is het belangrijk dat een docent geduldig is. De kunst is om moeilijke dingen op een simpele manier uit te leggen”