Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 257

Spaans 1

Spaans 1
Cursuscode: 257

De taalcursus Spaans 1 is gericht op echte beginners. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. De lessen worden gegeven in het Nederlands, met geleidelijke overgang, waar mogelijk, naar het Spaans. Ongeveer 1,5 uur huiswerk, met de aanbeveling het huiswerk maken over de week te verdelen.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau A0.1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U heeft dan een basiswoordenschat en kunt basiszinnen maken. Je kan informatie over jezelf met anderen uitwisselen, vragen waar iemand woont, vertellen waar je woont en, vertellen over je familie, bestellen in een café of in een restaurant, een plaats beschrijven, de weg vragen/wijzen, kloktijden en dagindeling.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 1 (nieuw), het tekstboek en het werkboek. Tijdens deze cursus worden hiervan de hoofdstukken 1 t/m 6 behandeld.

Maandag 20 september 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 237,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. T.B. (Therese) Klaasse
Boeken: Con Gusto 1 nieuw tekstboek, Con Gusto nieuw werkboek deel 1 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
T.B. (Therese) Klaasse
T.B. (Therese) Klaasse
Mevr. (Therese) Klaasse geboren in 1967. Studeerde Spaans aan de Hogeschool, opleiding tot Vertaler in Maastricht.  Geeft sinds 1993 les aan de Rotterdamse Volksuniversiteit. Tijdens de lessen vind ik het belangrijk om cursisten zoveel mogelijk te leren van de Spaanse taal en cultuur in de beperkt beschikbare tijd. Daarbij hou ik dus van een redelijk hoog tempo. Verder vertel ik graag anekdotes over culturele of taalkundige spraakverwarringen en soms zakelijke tips. Tot slot vind ik het ook belangrijk dat de lessen gezellig en vrolijk zijn.