Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 267

Spaans 5

Spaans 5
Cursuscode: 267

De taalcursus Spaans 5 is voor gevorderden die zich verder willen ontwikkelen in het lezen, schrijven, spreken en verstaan van het Spaans met deze klassikale cursus van 16 lessen. U moet rekenen op ongeveer 1,5 uur huiswerk per week.

Niveau cursus Spaans
Na afloop van de cursus heeft u niveau B1.1 volgens het Europees Referentiekader (ERK), een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Aan het eind van dit niveau kunt u over herinneringen en ervaringen van vroeger vertellen. Ook kunt u advies geven, hulp aanbieden. Je kunt een reis plannen en klachten indienen. Over je levensstijl praten. Vertellen wat andere mensen zeggen of zeiden, argumenteren. Vertellen over je leesgewoontes En beoordelen wat goed of niet goed is.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Con Gusto 3, het tekst- en werkboek. Tijdens deze cursus wordt hiervan de hoofdstukken 1 t/m 6 behandeld. 

Donderdag 23 september 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 261,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E. (Esther) Diaz Verdes-Montenegro
Boek: Con Gusto 3 tekst- en werkboek (klik hier voor meer informatie)
13:00 - 14:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
E. (Esther) Diaz Verdes-Montenegro
E. (Esther) Diaz Verdes-Montenegro
Docente Spaans sinds 1991, geboren in Madrid (Spanje), HBO opleiding leraar Spaans in Utrecht, examinator van DELE (Instituto Cervantes). “Voor mij is het belangrijk dat een docent geduldig is. De kunst is om moeilijke dingen op een simpele manier uit te leggen”