Bestellijst

Geen bestellingen

Sranan (Surinaams)

Heeft u altijd al Sranan (Surinaams) willen leren of heeft u te weinig kennis van de taal die door uw familie gebruikt wordt? Leer alles over 'Sranantongo' in deze beginners cursus van 16 lessen.

We bieden deze cursus voor beginners en op gevorderd niveau. In de cursus komen het lezen, schrijven, luisteren en spreken aan bod.

Lesmateriaal en huiswerk
De lessen worden gegeven in het Nederlands en u krijgt ongeveer 2,5 uur huiswerk per week. De beginnerscursus werkt met eigen lesmateriaal van de docent. Dit wordt op de eerste dag bekend gemaakt. 

Niveau en instromen
De cursussen Sranan worden gegeven met Nederlands als steuntaal. Als u de taal al een beetje beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.

Sranan (Surinaams) gevorderden 24 x op Wo. 23-09-2020 18:45 - 20:15
Sranan (Surinaams) beginners 16 x op Wo. 23-09-2020 20:30 - 22:00