Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 251

Sranan (Surinaams) gevorderden

Sranan (Surinaams) gevorderden
Cursuscode: 251

Heeft u altijd al Sranan (Surinaams) willen leren of heeft u te weinig kennis van de taal die door uw familie gebruikt wordt? Leer alles over 'Sranantongo' in deze cursus van 24 lessen. Deze taalcursus Sranan is het vervolg op de beginnerscursus en bedoeld voor mensen die de taal al enigermate beheersen. In de cursus komen het lezen, schrijven, luisteren en spreken aan bod.

De lessen worden gegeven in het Nederlands en u krijgt ongeveer 2,5 uur huiswerk per week. De cursus werkt met het boek Sranantongo van Kwasi Koorndijk. Dit boek kunt u bij aanvang van de cursus aanschaffen bij de de receptie. 

Woensdag 23 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 377,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R.L. (Richardo) Tuinfort
Boek: Lesmateriaal wordt tijdens de eerste les bekendgemaakt (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
R.L. (Richardo) Tuinfort
R.L. (Richardo) Tuinfort
Richardo beschrijft zichzelf als een self-made-man. Hij is breed bezig op de vlakken muziek, theater, literatuur, schrijven en performance maar daarnaast werkt hij in de elektrotechniek, als commercieel technicus, waarvoor hij ooit LTS, MTS en HTS afrondde. Zijn doorzettingsvermogen wat blijkt uit het continue willen bijleren en volhouden, kwam hem tevens van pas toen hij op Curaçao in dienstplicht zat. Naast deze meer ???strakke??? achtergrond was Richardo in zijn vrije tijd altijd bezig met het ontwikkelen van creatieve concepten. Vooral muziek en theater hadden zijn aandacht. Deze passie leidde uiteindelijk tot de oprichting van de stichting TRC Promotion. Een belangrijke kwaliteit van Richardo is dat hij vanuit de praktijk zijn vak heeft leren beheersen; door continue te doen, uitdagingen aan te gaan en door te zetten. Hij vindt dit ook erg belangrijk om uit te dragen naar de nieuwe generatie jongeren: ???Als je wat wilt bereiken moet je actie ondernemen en stappen durven zetten. Met zitten wachten tot de dingen naar je toekomen, kom je nergens.??? Richardo is de initiatiefnemer door het jaarlijkse Sranantongo Diktee in Rotterdam te introduceren. In samenwerking met Double 7FM en Wi Masanga wordt dit programma uitgevoerd.