Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 649

Thai beginners

Thai beginners
Cursuscode: 649

In deze taalcursus leert u om uzelf uit te drukken in het Thais met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen. U leert eenvoudige zinnen uit het dagelijks leven. De cursussen Thai worden gegeven met het Nederlands als steuntaal.

Thais is een mooie, maar voor westerlingen lastige taal. Om het onder de knie te moet u regelmatig thuis oefenen. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week. Het lesmateriaal voor deze cursus wordt door de docent beschikbaar gesteld.

Als u de taal al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

 

Maandag 27 januari 2020
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 300,00 Betaling in 5 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Kaomuangnoi-Urbanek
20:00 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Aanmelden wachtlijst >
Kaomuangnoi-Urbanek
Kaomuangnoi-Urbanek
Ik ben geboren en getogen in Bangkok, Thailand. Voorheen werkte ik als onderzoeker en later vervolgde ik mijn verdere studie in Engeland. Nadat ik mijn PhD aan de Coventry University had afgerond, gaf ik een paar jaar les aan universiteiten in Thailand. Tot op heden ben ik een vrijwilliger die Thaise taal onderwijst in een Thaise boeddhistische tempel in Nederland.