Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 260

Thai beginners

Thai beginners
Cursuscode: 260

In deze taalcursus leert u om uzelf uit te drukken in het Thais met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen. U leert eenvoudige zinnen uit het dagelijks leven. De cursussen Thai worden gegeven met het Nederlands als steuntaal.

Thais is een mooie, maar voor westerlingen lastige taal. Om het onder de knie te moet u regelmatig thuis oefenen. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week. Het lesmateriaal voor deze cursus wordt door de docent beschikbaar gesteld.

Als u de taal al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

LET OP: i.v.m. een studie van de docent vallen er 6 zaterdagen uit, dit wordt overlegd met de cursisten. De lessen worden ingehaald, de cursus loopt langer door.

Zaterdag 21 september 2019
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 300,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. T. (Thipsuda) van Driel
11:00 - 13:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
T. (Thipsuda) van Driel
T. (Thipsuda) van Driel
Ik heet Thipsuda en ben geboren in Thailand en opgegroeid in Bangkok. Daar heb ik gestudeerd en een masterdiploma in onderwijsadministratie gehaald. Ik woon nu 6 jaar in Nederland en heb mijn inburgeringsdiploma gehaald. Ik geef al 15 jaar les. In Bangkok als docent in het basis en voortgezet onderwijs. Daarnaast leer ik zowel in Thailand als hier in Nederland buitenlanders van alle leeftijden en verschillende culturele achtergronden mijn moedertaal. Ik help u graag om Thai te leren spreken, begrijpen, lezen en schrijven in de taal van het dagelijks leven.