Thai half gevorderden 1

Cursusnummer:
Thai

Thai 3 is een intermediate cursus die bedoeld is voor iemand die Thais kan lezen en schrijven en ook wat Thais kan spreken in het dagelijkse leven. Deze cursus biedt alle 4 taalvaardigheden, zoals luisteren, spreken, lezen en schrijven. Dit helpt u om uw niveau van de Thaise taal volledig te ontwikkelen en te verbeteren. 

Spreken is belangrijk en meer conversaties zijn geleerd in deze cursus. Spreektaal en schrijftaal verschillen worden lesgegeven. Grammatica is ook geleerd met name in de verleden tijd en het perfectum plus de nuance van Thaise gesprekken.

Niveau
De taalcursus Thai is bedoeld voor beginners en gaat ervan uit dat u geen voorkennis heeft. Als u de taal al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Tijdens de cursus wordt het boek Thai for Intermediate gebruikt. Via deze link kun je het boek kopen https://www.amazon.nl/Becker-B-Thai-Intermediate-Learners/dp/1887521011