Bestellijst

Geen bestellingen

Tsjechisch

Tsjechisch leer je bij Rotterdamse Volksuniversiteit in klassikale lessen waarin het oefenen met de taal centraal staat.

In 24 lessen van 1,5 uur leert u Tsjechisch lezen, schrijven en spreken. Ook komen er verschillende luisteroefeningen aan bod. Tsjechisch is een mooie, maar moeilijke taal om te leren. De taal behoort tot de Slavische talen en dateert uit de elfde eeuw. 

Al onze cursussen Tsjechisch zijn klassikaal en worden gegeven door enthousiaste docenten. De meeste cursussen hebben 24 lessen van 1,5 uur. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Lesmateriaal
Bij de 1e les wordt bekend gemaakt welke boeken er in de cursussen gebruikt worden. Deze kunt u dan aanschaffen bij de receptie.

Niveau en instromen
De cursussen Tsjechisch worden gegeven met Nederlands als steuntaal. Als u de taal al een beetje beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.