Zweeds 1e jaar(van A0 tot half A1)

Lesmateriaal: Nyborjarsvenska – tekstboek + werkboekHoofdstukken: van begin tot hoofdstuk 18.Eindniveau half A1.

Gemiddeld huiswerk ongeveer 2 uur per week.

Maandag 23 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Ilona) Leemeijer
Boeken: Nyborjarsvenska tekstboek , Nyborjarsvenska werkboek (klik hier voor meer informatie)
I. (Ilona) Leemeijer
Mevrouw (Ilona) Leemeijer, geboren 1982, heeft Scandinavische talen en culturen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met als hoofdtaal Zweeds. Omdat het volgens haar alleen mogelijk is om een taal optimaal te leren door enige tijd in het land van die taal te verblijven, vertrok ze in 2004 naar Zweden om geschiedenis te studeren aan de Universiteit van Göteborg. Eenmaal terug in Nederland schreef ze haar scriptie over een onderwerp uit de Zweedse literatuur. "Zweden is een land met een rijke geschiedenis en een interessant heden. In het nationale volkslied wordt Zweden geprezen om haar schitterende natuur en rust, twee dingen waar Nederlanders in toenemende mate behoefte aan hebben. Het is een land om van te houden en daarom zal het voor mij een groot genoegen zijn om anderen met de taal en cultuur kennis te laten maken. Bovendien is het een voordeel om naast het Nederlands een andere taal goed te beheersen, een voordeel dat ik iedereen van harte gun."