Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 551

Assertief communiceren

Assertief communiceren
Cursuscode: 551

Serie van vier trainingen waarin u assertief en toch vriendelijk leert communiceren. We maken allemaal wel eens situaties mee waarin helder en assertief communiceren noodzakelijk is, omdat anders je eigen behoeften erbij inschieten. Hoe vaak zegt u ja, terwijl u eigenlijk nee zou willen zeggen?

In de korte cursus assertief communiceren gaat het over de communicatie met partners, collega's, familie of vrienden. Onderzoek uw eigen communicatiemanieren en –patronen en leer assertief, doortastend en toch open en vriendelijk te communiceren, thuis en op het werk.

Maandag 9 mei 2022
4 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 136,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Atie) van Gennip-Lechner
9:30 - 12:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Atie) van Gennip-Lechner
A. (Atie) van Gennip-Lechner
Ik werk op basis van de humanistische benadering: Effectieve Communicatie van Thomas Gordon, Voice Dialogue van Hal & Sidra Stone, Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg, Transactionele Analyse van Eric Berne en Systemisch werken van Bert Hellinger. Het benaderen van mensen op basis van gelijkwaardigheid is een vaardigheid die met kennis, bewustwording en oefenen, opgestart en gefaciliteerd kan worden. Ieder van ons komt bij dit proces persoonlijke thema's tegen. Bij het vorm geven van mijn gezin en het opgroeien van de kinderen, ben ik me gaan verdiepen in het opvoeden zonder straffen en belonen. Als moeder ben ik inmiddels ervaringsdeskundige. Nu ik oma ben, wil ik graag mijn kennis en ervaringen delen.