Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 552

Assertief communiceren vervolg

Assertief communiceren vervolg
Cursuscode: 552

De cursus Assertief communiceren (vervolg) is een verdiepende cursus voor mensen die na het volgen van de basiscursus assertief communiceren hebben gemerkt dat het hun relaties heeft verbeterd en meer over hun communicatiepatronen willen leren.

De korte cursus van 3 lessen is gericht op het onderzoeken van eigen patronen en overtuigingen. Wat doe ik in het contact met de ander, welke positie, kracht en valkuil ben ik geneigd in te nemen? U kunt deze cursus deelnemen als u de basiscursus gevolgd heeft.

Maandag 16 maart 2020
4 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 129,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Atie) van Gennip-Lechner
9:30 - 12:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Atie) van Gennip-Lechner
A. (Atie) van Gennip-Lechner
Mevr. (Atie) van Gennip in 1960 geboren te Amsterdam. Bezig met de communicatie van volwassenen, zowel op prive als op werkterrein. Geeft lezingen, workshops, of trainingen op maat. Vanaf 1996 geregistreerd en geautoriseerd als Gordontrainter. Zij heeft een opleiding Voice Dialogue gevolgd, is opgeleid tot trainer Geweldloze communicatie en geinspireerd over Transactionele analyse. Let bij het lesgeven vooral op datgene wat gebeurt in de groep, wil de theorie in praktijk omzetten. Nieuwsgierig? kijk op de website: www.vaardigtrainingen.nl