Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 053

Effectief communiceren

Effectief communiceren
Cursuscode: 053
Communiceren is zenden en ontvangen. Waarbij heb jij ondersteuning nodig?

Bij het zenden: aangeven van grenzen of confronteren?

Of bij het luisteren: de ander de beleving geven echt gehoord te zijn?

Coach:

Atie van Gennip. Mijn aanpak is gebaseerd op de theorie van Thomas Gordon, Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie, Transactionele Analyse en Systemisch werken.

Ik werk vanuit het humanistische uitgangspunt: Elk gedrag is een uiting van een onderliggende behoefte. Alle mensen hebben gevoelens en behoeften. Dit is de basis voor leven en werken in gelijkwaardigheid en het loslaten van macht.

Maandag 1 november 2021
1 les van 3 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 41,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Atie) van Gennip-Lechner
9:30 - 12:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Atie) van Gennip-Lechner
A. (Atie) van Gennip-Lechner
Ik werk op basis van de humanistische benadering: Effectieve Communicatie van Thomas Gordon, Voice Dialogue van Hal & Sidra Stone, Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg, Transactionele Analyse van Eric Berne en Systemisch werken van Bert Hellinger. Het benaderen van mensen op basis van gelijkwaardigheid is een vaardigheid die met kennis, bewustwording en oefenen, opgestart en gefaciliteerd kan worden. Ieder van ons komt bij dit proces persoonlijke thema's tegen. Bij het vorm geven van mijn gezin en het opgroeien van de kinderen, ben ik me gaan verdiepen in het opvoeden zonder straffen en belonen. Als moeder ben ik inmiddels ervaringsdeskundige. Nu ik oma ben, wil ik graag mijn kennis en ervaringen delen.