Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 057

Effectief communiceren

Effectief communiceren
Cursuscode: 057
Communiceren is zenden en ontvangen.

Waarbij heb jij ondersteuning nodig?

Bij het zenden: aangeven van grenzen of confronteren?

Of bij het luisteren: de ander de beleving geven echt gehoord te zijn?

Coach:

Atie van Gennip. Mijn aanpak is gebaseerd op de theorie van Thomas Gordon, Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie, Transactionele Analyse en Systemisch werken.

Ik werk vanuit het humanistische uitgangspunt: Elk gedrag is een uiting van een onderliggende behoefte. Alle mensen hebben gevoelens en behoeften. Dit is de basis voor leven en werken in gelijkwaardigheid en het loslaten van macht.

Maandag 2 november 2020
3 lessen van 0 uur en 45 min , elke 2 weken aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 40,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Atie) van Gennip-Lechner
9:30 - 10:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Atie) van Gennip-Lechner
A. (Atie) van Gennip-Lechner
Mevr. (Atie) van Gennip in 1960 geboren te Amsterdam. Bezig met de communicatie van volwassenen, zowel op prive als op werkterrein. Geeft lezingen, workshops, of trainingen op maat. Vanaf 1996 geregistreerd en geautoriseerd als Gordontrainter. Zij heeft een opleiding Voice Dialogue gevolgd, is opgeleid tot trainer Geweldloze communicatie en geinspireerd over Transactionele analyse. Let bij het lesgeven vooral op datgene wat gebeurt in de groep, wil de theorie in praktijk omzetten. Nieuwsgierig? kijk op de website: www.vaardigtrainingen.nl