Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 330

Herkennen en voorkomen van stress en burn-out

Herkennen en voorkomen van stress en burn-out
Cursuscode: 330

Stress zorgt ervoor dat we veel dingen voor elkaar krijgen. Maar soms komt alles tegelijk en vergeten we om tijd te nemen om uit te rusten en op te laden. Dan krijgen we last van stress (hersteltekort). En als je dan maar lang genoeg doorgaat, kun je zelfs overspannen raken of een burn-out krijgen. 

In deze cursus leer je wat er in je lijf en brein gebeurt onder invloed van stress. Je leert de stress signalen herkennen van de vijf verschillende fasen van stress: van vermoeid naar uiteindelijk burn-out. Hoe je hersteltekort kunt voorkomen en hoe je je stressniveau (met o.a. slaap, voeding, beweging, ademhaling en ontspanning) weer terug kunt brengen naar gezonde waarden. Je sluit de cursus af met het maken van een persoonlijk stress management plan.

 

Vrijdag 1 oktober 2021
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 117,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Martine) te Winkel
10:00 - 12:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. (Martine) te Winkel
M. (Martine) te Winkel
Martine te Winkel heeft haar eigen coachpraktijk in Rotterdam. Ze is gecertificeerd coach en trainer, met als specialisatie stress en burn-out. "Ik vind het heerlijk om samen met een groep deelnemers te werken aan inzicht en bewustwording op dit onderwerp. En om ervaringen te delen en van elkaar te leren. 'Stress en burn-out' is een actueel onderwerp, wat altijd veel losmaakt. En er is nog zoveel winst op te behalen. Ik deel dan ook graag mijn kennis over dit onderwerp."