Computerles voor beginners met Windows 10

Een cursus voor wie beter thuis wil raken in het werken met de computer. De cursus richt zich op het persoonlijk gebruik van de computer, bijvoorbeeld het gebruik van verschillende programma's en hoe u bestanden digitaal kunt opslaan.

Aan bod komt onder meer: Windows de basis, met de programma’s werken, help, gegevens overnemen, verkenner/deze computer.

Donderdag 28 maart 2019
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 150,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J.E. (Joke) van Noort
Boek: Windows 10 voor senioren deel 1 (klik hier voor meer informatie)
J.E. (Joke) van Noort
Ik ben geboren in 1949. Na de middelbare school ben ik in het bedrijfsleven gaan werken in de administratie en heb ik mij in de avonduren bijgeschoold aan de Handelsavondschool in typen, steno en Nederlandse handelscorrespondentie. Na een periode voor mijn kinderen gezorgd te hebben en onderwijl gestudeerd te hebben voor mijn 2e graads bevoegdheid Frans ben ik weer gaan werken. Eerst bij de Volksuniversiteit , daarna bij arbeidsvoorzieningen en later in het volwassenenonderwijs. Vanaf die tijd heb ik mij op de informatica gestort en werd de computer mijn passie en dat is het nog steeds. Tot juli 2008 was ik werkzaam bij het Albeda College als docent bij de opleiding Secretarieel Medewerker en verzorgde ik o.a. de lessen in Windows, Internet en e-mail, Word, Outlook, Excel, Access, en PowerPoint. Nu geef ik vooral les aan senioren in Windows, Smartphone en Android tablet en doe dat met veel plezier.