Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 797

Smartphones voor iedereen

Smartphones voor iedereen
Cursuscode: 797

Heb jij een smartphone, maar vindt je het bedienen er van lastig? Of kan je er wel mee bellen, maar vraag je je af wat je nog meer kan met een smartphone? Deze cursus loopt verschillende facetten van de smartphone langs met als doel om jou handig te maken met jouw telefoon. 


In les één is er ruimte om te oefenen met de algemene bediening en besturing van de telefoon. Daarnaast komen er praktische zaken aan bod zoals het maken van back-ups, toegankelijkheidsinstellingen en het updaten van de telefoon.

In les twee gaan we dieper in op de verschillende apps en functies van de telefoon. Hier leer je onder andere hoe je kan videobellen, hoe je je camera optimaal gebruikt en lopen we enkele populaire apps langs.

In les drie zullen we ons gezamenlijk verdiepen in apps die voor jou relevant zijn. 

Voor deze cursus is het hebben van een smartphone een vereiste. Dit mag een Android of Apple apparaat zijn. Voor Android telefoons heeft de voorkeur niet ouder dan circa 4 jaar, voor een Apple apparaat mag dit 5 jaar zijn (tot en met de iPhone 6s). Het is mogelijk de cursus te volgen met een tablet, echter heeft een telefoon de voorkeur.

Woensdag 9 maart 2022
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 76,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. B. (Bart) Rietkerken
11:00 - 13:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
B. (Bart) Rietkerken
B. (Bart) Rietkerken
Mijn naam is Bart en ik ben zo lang ik mij kan herinneren al bezig met technologie, computers, telefoons en alles wat je op deze apparaten kunt doen. Met mijn passie voor, en kennis over deze producten heb ik jarenlang veel mensen mogen helpen via mijn werk bij verschillende tech-bedrijven. Ik vind het fijn om nieuwe ontwikkelingen in begrijpelijke taal uit te leggen. Onder mijn klanten en collega's sta ik bekend als iemand met veel geduld en een flinke dosis enthousiasme, welke ik beiden inzet om ook cursisten enthousiast en vaardig te maken met deze nieuwe technologieën.