Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 788

Wordpress: Enfold

Wordpress: Enfold
Cursuscode: 788

Leer WordPress websites maken met het Enfold thema of template.

Bent u in het bezit van de basisvaardigheden WordPress, heeft u de bijvoorbeeld de basiscursus WordPress gevolgd en heeft u aardig wat vlieguren WordPress gemaakt, dan hebben we voor u een mooie uitbreiding op uw kennis en vaaardigheden.

Wij bieden namelijk nu ook de mogelijkheid om professionele WordPress websites te maken. Dit doen we met behulp van een zgn. thema of template. Hiermee kunnen we het uiterlijk van de website zoals de afbeeldingen, de vormgeving, de kleur en het lettertype, op een relatief eenvoudige wijze veranderen.

Zo’n thema dat een website ‘bloksgewijs’ kan opbouwen noemen we een pagebuilder. Met een pagebuilder kun je bepalen hoe een webpagina er uit komt te zien. Bijvoorbeeld hoeveel kolommen een webpagina heeft, wat er in welke kolom moet komen zoals tekst, afbeeldingen of sliders en nog veel en veel meer.

Één van de meest gebruikte pagebuilder thema of template voor een WordPress website is Enfold. Bij Themforest.net, een populaire omgeving waar geweldige aanvullingen voor WordPress te vinden zijn, staat Enfold op nummer vier op de lijst van meest verkochte items. Dit template, voor nog geen 60 dollar voor levenslang gebruik, is inmiddels 250.000 keer verkocht. 

Er zijn ook verschillende andere goede pagebuilders in omloop voor WordPress.  Enfold is nu juist een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke page builder.

Wij zorgen voor een WordPress omgeving waar Enfold al geïnstalleerd is. Zo kunnen we vanaf dag één direct aan de slag met het maken van verschillende websites. U hoeft Enfold dus zelf niet aan te schaffen om deel te nemen aan de cursus.

Waarom de keuze voor Enfold?

-          Enfold werkt prima met plugins als WooCommerce, voor je WordPress webshop, Gravity Forms om formulieren te maken en WPML voor meertalige websites.

-          Binnen Enfold kun je aan de slag met verschillende soorten sliders. Van eenvoudigere sliders tot de zeer uitgebreide WP LayerSlider.

-          Het template Enfold is ook uitermate geschikt voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ook is er rekening gehouden met de integratie van sociale media als Facebook en Instagram.

-          Natuurlijk is Enfold geschikt voor alle soorten en maten beeldschermen die vandaag de dag in omloop zijn.

 

Donderdag 10 maart 2022
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 91,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. F. (Fred) Burggraaf
9:30 - 11:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
F. (Fred) Burggraaf
F. (Fred) Burggraaf
Fred Burggraaf is jarenlang docent Financiën geweest aan de Hogeschool Rotterdam. Hier kregen de studenten ook de opdracht om een ondernemingsplan te maken. Hij maakt inmiddels al weer bijna tien jaar websites voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Vaak betreft dit niet alleen het maken van de website alleen, maar tevens advies en activiteiten in de communicatie en marketing. Fred is hiernaast ook adviseur bij een ondernemersorganisatie en heeft in die hoedanigheid vele bedrijven van dienst kunnen zijn.