Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 467

Fotowandeling Architectuur Kop van Zuid – Spiegelreflex – systeemcamera

Fotowandeling Architectuur Kop van Zuid – Spiegelreflex – systeemcamera
Cursuscode: 467

Al wandelend leren fotograferen, dat is wat we doen tijdens de fotowandeling. Centraal staat het leren “kijken en zien” van mooie of interessante plaatjes. Ook zaken als compositie en licht komen uitgebreid aan bod.

Dit is een fotowandeling voor mensen die over een spiegelreflex camera of een systeemcamera beschikken. Deze activiteit wordt ook apart georganiseerd voor smartphones, zie website van de Rotterdamse Volksuniversiteit voor meer informatie.  

Deze fotografie-activiteit duurt in totaal 3½ uur: wandelen, veel fotostops, uitleg en aan het eind nabespreken van de gemaakte foto’s onder het genot van koffie/thee.

We gaan er vooral een ontspannen en leerzame dag van maken, “op zoek” naar mooie plaatjes.

Benodigdheden:

- Digitale spiegelreflex camera of systeemcamera body

- Zoomlens of combinatie van lenzen met groot bereik (brandpuntafstand) van groothoek (bijv. 16mm of 28mm) tot telelens-beeldhoek (>105mm, maar nog groter bereik aanbevolen).

- Statief. Het is belangrijk dat je statief voldoende stabiel is en tegen een beetje wind kan. Lengte statief is ook belangrijk, dus niet te kort (en zeker geen mini-statief). Je moet er in staande positie comfortabel mee kunnen fotograferen.

- Extra batterij(en)

Tijdstip: 15:00 - 18:30

Locatie: Kop van Zuid, verzamelen bij ingang van Hotel New York (gebouw “Holland Amerika lijn”)

Niveau: beginnende en gevorderde fotograferen

Max. aantal deelnemers: 10

Inclusief: koffie/thee

Docent: Chi Hong       Website: www.chihong.nl

 

 

 

 

Zondag 12 december 2021
1 les van 3,5 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 41,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. Chi Hong
15:00 - 18:30
Locatie: Kop van Zuid (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
Chi Hong
Chi Hong
Beroepsfotogaaf en reist graag de wereld af om de realiteit en dynamiek in beelden vast te leggen en een verhaal te vertellen - maar ook de schoonheid om ons heen, of het nou de natuur is, architectuur, dieren, mensen en menselijke relaties, ver af of dicht bij huis... Fotografie leert ons op een andere manier naar de wereld te kijken en beter te waarderen. Reizen en fotograferen zijn een passie voor mij, maar ook het overdragen van kennis en het eindeloos praten over alles wat met fotografie, kunst en cultuur te maken heeft.