Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 465

Smartphone workshop, “Leren kijken als een fotograaf! "

Smartphone workshop, “Leren kijken als een fotograaf! "
Cursuscode: 465

Deze smartphone fotografie workshop is vooral gericht op de praktijk. Dat betekent veel aandacht voor oefeningen, fotobewerking en fotobespreking. Het is een goede aanvulling voor cursisten die de workshop smartphone fotografie hebben gevolgd of voor mensen die zelf al voldoende basiskennis hebben van smartphone fotografie, maar dit is geen vereiste.

De workshop is ook toegankelijk voor beginners of mensen die minder kennis hebben van fotografie, want het belangrijkste tijdens deze workshop is dat je leert in de praktijk door veel te oefenen. Zaken als fotocompositie, fotografeertechnieken en 'leren kijken & zien' zullen uitgebreid aan bod komen. Ook zullen de belangrijkste basisfuncties van de smartphone uitgelegd worden.

De workshop vindt zowel binnen als buiten plaats. Voor de praktijkoefeningen maken we een wandeling in de omgeving van de leslocatie. Fotobewerking en fotobespreking vinden in het leslokaal plaats.

Wat heb je nodig?
Voor de workshop heb je alleen een smartphone nodig, bij voorkeur niet ouder dan 7 jaar. iPhone en op Android of Windows gebaseerde systemen zijn allemaal geschikt voor de workshop (Samsung, Huawei, Sony, Oneplus, Oppo, Vivo, Xiaomi, Google Pixel etc.).

De docent, Chi Hong, is freelance fotograaf en gespecialiseerd in reis-, documentaire enportretfotografie. Publicaties in diverse internationale media, zoals Getty Images en NationalGeographic en Lonely Planet. Meer info op website: www.chihong.nl

Zaterdag 18 december 2021
1 les van 6 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 60,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. Chi Hong
10:00 - 16:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
Chi Hong
Chi Hong
Beroepsfotogaaf en reist graag de wereld af om de realiteit en dynamiek in beelden vast te leggen en een verhaal te vertellen - maar ook de schoonheid om ons heen, of het nou de natuur is, architectuur, dieren, mensen en menselijke relaties, ver af of dicht bij huis... Fotografie leert ons op een andere manier naar de wereld te kijken en beter te waarderen. Reizen en fotograferen zijn een passie voor mij, maar ook het overdragen van kennis en het eindeloos praten over alles wat met fotografie, kunst en cultuur te maken heeft.