Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 763

De kunst van het tuinieren

De kunst van het tuinieren
Cursuscode: 763

Tijdens de cursus De Kunst van het tuinieren leert u in 7 lessen alles over de standplaats van planten, hoe je een bloemborder samenstelt en vooral hoe u het maximale uit uw eigen tuin kunt halen. Door middel van inspirerende voorbeelden en praktische informatie kunt u gelijk aan de slag.

Op het programma staat onder andere een les over verschillende soorten tuinen, denk aan natuurlijke tuinen, designtuinen of eetbare tuinen. Ook komen verschillende soorten planten en hun wensen aan bod en hoe je ze het beste kunt combineren in het tuinontwerp.

Bovendien leert u alles over zaaien en stekken en de verschillende seizoenen. Ook gaan we kijken welk type tuin past bij uw wensen, smaak, tijdsbesteding en dergelijke. Op basis van deze informatie gaan we vervolgens een ontwerp en beplantingsplan maken, zodat in de tuin werken een bron van plezier kan worden in plaats van een verplicht nummer in een druk weekend.

  Maandag 25 maart 2019
  7 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
  Prijs: € 129,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
  Mw. M. (Marianne) Bakelaar
  19:30 - 21:30
  Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
  Inschrijving nog open >
  M. (Marianne) Bakelaar
  M. (Marianne) Bakelaar
  De lessen worden gegeven door Marianne Bakelaar; Marianne is beeldendkunstenaar (schilderen en fotografie)en is daarnaast al meerdere jaren werkzaam als tuinontwerper en beplantings adviseur voor natuurlijke-schilderachtige plantenborders.