Cursuscode: 777

Olijfolie proeven

Olijfolie proeven
Cursuscode: 777

Gregor Christiaans, is een van de vier officieel gecertificeerde olijfolieproevers in Nederland. Hij leidt u in, in de wereld van olijfolie. Wat is olijfolie nou precies, waar komt het vandaan, waarom is het gezond, wat kunt u ermee? Wat is goede, wat minder goede en wat is slechte olijfolie en hoe herkent u de verschillen? In de workshop krijgt u eerst een presentatie gevolgd door een proeverij. De proeverij wordt gegeven met door de EU goedgekeurde olijfolie proefformulieren. 

Aan het einde van de workshop kunt u onderscheid maken tussen de verschillende gradaties olijfolie en kent u de (basale) technieken en termen van het olijfolie proeven en bent u op de hoogte van de meest actuele stand van zaken in de wereld van olijfolie. 

 https://www.voordekunst.nl/projecten/3695-het-enige-echte-boek-over-olijfolie

Donderdag 28 juni 2018
1 les van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 47,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. G. (Gregor) Christiaans
19:00 - 21:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Aanmelden wachtlijst >
G. (Gregor) Christiaans
G. (Gregor) Christiaans
Ik ben een van de vier officieel gecertificeerde olijfolieproevers in Nederland en ben trots lid van de the First International School of Olive Oil Tasting. Het is mijn missie u het verschil tussen allerlei soorten olijfolie te laten proeven zodat u n u in het vervolg bewust voor een bepaalde soort olijfolie kan kiezen. Daarom geef ik deze workshop, schreef het boek: lekker vet- alles over olijfolie en importeer zelf olijfolie.