Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 372

Over de maakbaarheid van het geluk

Over de maakbaarheid van het geluk
Cursuscode: 372

We willen allemaal gelukkig zijn. Toch worstelen veel mensen zich door het leven zonder echt geluk te ervaren. Ook als u al gelukkig bent, is het mogelijk om uw geluk te vergoten. Leer hoe u werkt aan uw eigen geluk in deze cursus.

Er komen verschillende geluksactiviteiten uit de Positieve Psychologie aan bod. Naast oefeningen, discussie en ervaringsuitwisseling worden er praktische en concrete handvatten aangereikt om gelukkig door het leven te gaan.

Vrijdag 19 oktober 2018
4 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Angela) Becker
10:00 - 12:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
A. (Angela) Becker
A. (Angela) Becker
Angela Becker, geboren 1959 in Heidelberg (Duitsland) leeft sinds ruim 18 jaar in Nederland. Na haar studie in Sociaal Pedagogiek in Mannheim, heeft ze een aantal jaren met jongeren als opvoedingsdeskundige gewerkt. Sinds haar komst naar Nederland is mevrouw Becker, naast haar werk als Management Assistente, bezig geweest met verschillende opleidingen op het gebied van coaching en healing. In juli 2011 heeft ze haar opleiding tot gelukscoach succesvol afgerond en sinds september 2011 heeft ze een eigen coaching en healing praktijk in Rotterdam waar ze workshops en cursussen over welzijn en geluk geeft. Meer informatie over gelukscoaching kunt u vinden op de website: www.gelukscoach-rotterdam.nl.