Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 793

Chinese Kalligrafie beginners en gevorderden

Chinese Kalligrafie beginners en gevorderden
Cursuscode: 793

Maak in deze cursus Kalligrafie kennis met de oudste kunstvorm uit China: het Chinese schrift. U leert de basisstrepen van de karakters en de techniek om met de penseel om te gaan. Als u al wat verder bent, leert de docent u de goede verhouding van de karakters. Dankzij de grote mate van persoonlijke begeleiding is deze cursus geschikt voor beginners en gevorderden.

Karakters zijn opgebouwd uit verschillende vaste penseelstreken. Om de karakters goed te schrijven is veel concentratie en oefening van de verhoudingen tussen lijnen en karakters nodig. De beoefening en de beweging geven rust. Tijdens de oefeningen bereikt u een staat van concentratie en ontspanning. De materiaalkosten voor deze cursus zijn 8 euro.

Woensdag 3 maart 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 136,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mei) Aoi Chow
10:00 - 11:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. (Mei) Aoi Chow
M. (Mei) Aoi Chow
Mei Aoi Chow is geboren in Maleisië waar ze tot de Chinese etnische minderheid behoorde. In Maleisië studeerde ze grafische vormgeving en kalligrafie. Ze woont sinds 2002 in Nederland en heeft uiteenlopende leservaring: bedrijfsmatig, voor kinderen en ook privéles. Naast Chinees doceert Mei ook traditionele Chinese kalligrafie en maakt kunst in opdracht.