Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 559

Schrijf je eigen lied

Schrijf je eigen lied
Cursuscode: 559

In tien bijeenkomsten leert u stapsgewijs en in een cursusgroep te spelen en oefenen met taal, woorden, korte teksten en rijmen. Om u vrij te voelen om te fantaseren met woorden. Zet beelden die ontstaan om in taal met de cursus 'schrijf je eigen lied in tien stappen'.

Bij het schrijven van een tekst, zoals een kort verhaal of lied, hoort een logische opbouw. Daarvoor heb je woorden nodig maar niet elk woord is geschikt voor een lied. Samen gaan we op zoek naar synoniemen. Door het bedenken van teksten, met elkaar te oefenen en te schrijven wordt stapsgewijs de woordenschat vergroot. U kiest zelf een reeds bestaande melodie en vervolgens een thema. Zo dramatisch mogelijk. Er zijn cd's met levensliederen ter inspiratie. 

Maandag 27 januari 2020
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 145,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. G.S. (Susan) van der Schoor
10:00 - 12:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
G.S. (Susan) van der  Schoor
G.S. (Susan) van der Schoor
Ik heb jarenlange ervaring als docent op een hogeschool en als begeleider van workshops. Ik ben dol op taal en schrijf veel en regelmatig. Motiveren en bemoedigen van cursisten en studenten vind ik heel belangrijk. Fouten maken hoort bij leren. Ik begeleid de cursist bij het zoeken naar een eigen stijl en vorm. Zelfvertrouwen krijgen en vaardigheden aanleren, dat is mijn rol als docent.