Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 060

Schrijf je eigen mythische Rotterdamse eenakter

Schrijf je eigen mythische Rotterdamse eenakter
Cursuscode: 060

In tien weken schrijven we een kort toneelstuk en brengen i.s.m. spelers van werkplaats Formaat een fragment tot leven in de vorm van een presentatie. Als uitgangspunt nemen we de Griekse mythen en sagen. De thema’s van deze oerverhalen zijn universeel en tijdloos. Elke cursist kiest de mythe die hem/haar persoonlijk aanspreekt en schrijft op basis daarvan een hedendaagse theatertekst. We trekken de mythe naar Rotterdam toe. Wat herkennen we in de mythe? Wat speelt er in onze stad?

We schrijven elke week een scène, je krijgt feedback en coaching om het stuk af te schrijven. De focus ligt op het schrijven. Uiteindelijk kijken we: Wat is het verschil van je tekst op papier en je tekst op de vloer?

Dinsdag 8 oktober 2019
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 161,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Liesbeth) Mende
19:30 - 21:30
Locaties: Heemraadssingel 275-277, Formaat (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
L. (Liesbeth) Mende
L. (Liesbeth) Mende
Ik ben Liesbeth Mende en studeerde Writing for Performance in Utrecht. Sindsdien heb veel voor toneel geschreven. Het is enorm leuk om te bedenken wat iemand zegt en hoe iemand anders daar vervolgens op reageert. Er ontstaan zinnen op papier die je verrassen. Graag wil ik dat plezier overbrengen. Ik kijk ernaar uit om met de groep samen jullie teksten te lezen en te kijken wat voor personages er tevoorschijn komen.