Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 764

Illustreren

Illustreren
Cursuscode: 764

Illustraties komen we dagelijks tegen in kinderboeken, prentenboeken, in kranten, tijdschriften. Ze hebben als doel een tekst te verduidelijken of op te vrolijken. In de cursus illustreren leert u werken met diverse materialen en technieken, onder andere potlood, kleurpotlood, pen en inkt, plakkaatverf, vetkrijt, pastelkrijt, collage, sjabloontechniek en gecombineerde technieken.

Wilt u al zo lang een illustratie maken bij een gedicht of iets maken voor kinderen? Dan is deze cursus iets voor u! En u hoeft niet te kunnen tekenen. Technische vaardigheden zijn ondergeschikt, bovendien leert u deze tijdens de cursus. Kortom voor beginners en gevorderden.

Materialen
De materialen zijn niet bij deze cursus inbegrepen. De basismaterialen zijn plakkaat of acrylverf (minimaal basisset: rood, geel, blauw, wit, zwart, tamponneerkwast nr. 6, harde en zachte penselen, potloden HB, 2B, 4B, een doosje vetkrijt en een liniaal. Voor andere materialen krijgt u informatie aan begin van de cursus. U kunt ook alvast  tijdschriften voor collages verzamelen.

Woensdag 25 maart 2020
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 190,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R. (Ronald) Halier
14:00 - 16:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
R. (Ronald) Halier
R. (Ronald) Halier
Dhr. (Ronald) Halier geboren 1952 te Rotterdam. Hij heeft gestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten Den Haag, Kunsthochschule in Düsseldorf. Werkzaam als beeldend kunstenaar, componist en docent. Hij is tot 1999 docent Kunstvakken Internationaal College Den Haag geweest.