Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 759

Kom lekker tekenen en schilderen in de zomer !

Kom lekker tekenen en schilderen in de zomer !
Cursuscode: 759

In deze gezellige zomercursus kan iedereen aan de slag met een techniek naar keuze.

Wil je schilderen met aquarelverf, acryl of olieverf? Of liever tekenen met diverse materialen? Het kan en mag allemaal.

Deze zomercursus is bij uitstek een mooie kans om nieuwe materialen uit te proberen en te bekijken wat het beste bij je past.

Het is mogelijk om volgens eigen voorbeeld of idee te werken, maar uiteraard kan er ook gewerkt worden volgens gegeven opdrachten. Het is maar net wat je wens is, we laten je helemaal vrij in zowel idee als materiaal.

Naast de begrippen kleur, diepte, compositie en creativiteit zal er veel aandacht worden besteed aan de techniek van het gekozen materiaal. Een groot deel van de teken- en schildermaterialen zijn aanwezig in het lokaal. Materialen die niet aanwezig zijn, worden eerst met de docent tijdens de les besproken.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als meer gevorderden. Wil je deze cursus volgen en ben je nog beginnend? Neem dan wat tekenpotloden mee (liefst hardheid: HB of H), een potloodgum en een kneedgum.

Woensdag 8 juli 2020
8 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 161,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marianne) Bakelaar
10:00 - 12:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. (Marianne) Bakelaar
M. (Marianne) Bakelaar
De lessen worden gegeven door Marianne Bakelaar; Marianne is beeldendkunstenaar (schilderen en fotografie)en is daarnaast al meerdere jaren werkzaam als tuinontwerper en beplantings adviseur voor natuurlijke-schilderachtige plantenborders.