Workshop stoepkrijt: Ons maak sporen. -ouder én kind editie

Tijdens de lockdown werd stoepkrijten een nieuwe hit. Overal toverden kinderen, maar ook volwassenen, saaie grijze stoeptegels om tot prachtige straatkunstwerken. Hiermee kwamen we op het idee van deze nieuwe workshop Stoepkrijten, gegeven door Rotterdamse kunstenaar en docent aan de Volksuniversiteit Daphne Bom. Met BBQ-kool en stoepkrijt biedt zij zowel kinderen en volwassenen stap-voor-stap de mogelijkheid om groots hun creativiteit te uiten. Daphne is sinds 2016 een fervent stoepkrijter.

Tijdens de workshops op 4 zaterdagen deze zomer, leert Daphne u de fijne kneepjes van groot, sportief, snel en systematisch tekenen en krijten om de Heemraadsingel tussen de Maas en de spoorlijn.

Advies deelnemers:

- Fit zijn, evt skate kleding knee-guards of tuinders knee-board meenemen

- Krukjes te leen

- Neem lunch mee!

Zaterdag 18 juli 2020
1 les van 3 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 36,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. D. (Daphne) Bom
D. (Daphne) Bom